Spakåta inklusive terapeut

Visa karta

Det är precis som det låter. Ett spa där du kan koppla av efter en lång dag i backen, längdspåret eller på skoterleden. Men på vårt eget sätt förstås, så vi har byggt vårt spa med inspiration från en lappkåta. En Spakåta helt enkelt.

Under de två timmar ni hyr får ni också er egen spaterapeut på plats som utför klassisk massage. Dela upp tiderna för massagen som passar er bäst Pris: 1700:-

Här finns det en bastu, bubbelbad och relaxavdelning med braskamin. Spakåtan kan bokas av upp till 8 personer i pass om 2 timmar. Dryck och snacks finns att köpa på plats.

Det finns också möjlighet att boka bara massage, hel eller halv kropp utan att nyttja Spakåtan. För mer information, övriga tider och bokning ring 0684-24000 eller maila på bokning@tannaskroket.se

Visa mer
Camping

Tännäskröket/Camping

Avstånd: 19 meter
Tännäskrökets camping har alla bekvämligheter man kan behöva. Campingen ligger i nära anslutning till backar och centrumbyggnad. Vår camping är ett populärt alternativ för dem som har med sig egen husvagn eller tält. Hos oss kan ni hyra säsongsplats men även dygn.